2e slagwerkspektakel in Heeze van hoog niveau

15 april 2018 - 15:09

HEEZE - In navolging op de eerste editie van het slagwerkspektakel in 2016 konden bezoekers afgelopen weekend genieten van een hoogstaande tweede editie. Dit jaar waren het zowel de vrijdagavond als de zaterdagavond dat de muzikanten van de Happy Drumsticks, de slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep van fanfare St. Nicasius er een hoogstaand optreden van wisten te maken.

Het podium straalde proffesionaliteit uit met torens van steigers waarop muzikanten hun kunsten vertoonden maar ook op de bühne was van alles te zien en te horen. Naast de slagwerkers was er ook een combo aanwezig, een zanger en zangeres. Deze combinatie zorgde ervoor dat het een wervelende en gevarieerde show werd met verrassende elementen. 

De stap om van één naar twee avonden te gaan leek een gewaagde stap in eerste instantie, maar door de uitverkochte eerste editie in 2016 en de uitbreiding met het combo, een zanger en zangeres deed de organisatie besluiten om er twee avonden van te maken. En met succes! Beide avonden een volle zaal en louter positieve reacties uit het publiek die een geweldige show hebben gezien en zichtbaar genoten hebben.

Ook de organisatie kijkt terug op een geweldig weekend. ''Het is niet dat we zo'n show ieder jaar kunnen doen maar tweejaarlijks. Het vergt veel voorbereidingstijd en creativiteit van de muzikanten en de mensen daaromheen. Een derde editie van het Heezer Slagwerkspektakel zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in 2020.

Foto's: PPM Photography

Laat hier je reactie achter