Concours Hippique Leende 2018

1 mei 2018 - 13:00

LEENDE - In het weekend van Pinksteren organiseert rijvereniging St. Petrus weer haar jaarlijkse Concours Hippique Leende op het evenemententerrein aan de Breedvennen in Leende. Van 19 t/m 21 mei is er  op het terrein volop paardensport en andere gezellige activiteiten te beleven .

Het concours start op zaterdag 19 mei met het mennen. De dag wordt afgesloten met een groots ruiterbal met party DJ Willem. Iedereen is van harte welkom! Op zondag 20 mei zijn er de dressuur- en springrubrieken voor de ponyruiters. Beide rubrieken zijn selectiewedstrijden voor de kampioenschappen van KNHS kring Eindhoven-De Kempen. Na de wedstrijden zal, net als voorgaande jaren, het boerenmetworst ringsteken met aanspanningen plaatsvinden. Een leuke sportieve activiteit voor jong en oud! Tweede Pinksterdag zijn er de spring- en dressuurwedstrijden voor paarden. Ook hiervoor geldt dat dit selectiewedstrijden zijn voor de kampioenschappen van KNHS kring Eindhoven-De Kempen. Binnen de springrubrieken voor paarden zal nog gestreden worden om de Henk Verhoeven wisselbeker. De overall winnaar binnen de dressuurrubrieken voor paarden wint de St. Petrus Leende wisselbeker.  Binnen de regio staat dit concours bekend als een groots en gezellig opgezet evenement voor paardensporter en liefhebber. Kom gezellig langs met Pinksteren. Toegang en parkeren zijn gratis.

Rijvereniging St. Petrus
Rijvereniging St. Petrus is een sportieve en actieve vereniging met ruim 100 leden die allen 1 passie hebben, de paardensport. De leden zijn actief in verschillende disciplines, voornamelijk dressuur, maar ook springen en mennen, zowel recreatief als op wedstrijdniveau. De wedstrijdruiters zijn behoorlijk fanatiek. Ieder jaar zijn er ruiters/amazones die in de prijzen vallen in de Kring Eindhoven-De Kempen en op de Brabantse kampioenschappen. De sport binnen de vereniging staat op nummer 1 maar gezelligheid kent men er ook. Door het jaar heen worden er een aantal gezellige activiteiten georganiseerd door en met de leden.

Laat hier je reactie achter