Zware aanrijding Somerenseweg Heeze

15 mei 2018 - 10:23

HEEZE-STERKSEL - Op de Somerenseweg is ter hoogte van de afslag Vlaamseweg een aanrijding gebeurd tussen twee personenauto's. Het ongeluk gebeurde dinsdagmorgen omstreeks kwart voor negen toen een auto uit de richting Someren wilde afdraaien naar de Vlaamseweg en tegen een tegemoetkomende personenauto uit de richting Heeze botste.

De auto die uit de richting Heeze kwam sloeg daarna over de kop, ramde een verkeersbord en kwam weer op vier wielen terecht. Bij de afdraaiende auto brak het linkervoorwiel met ophanging compleet af, de inslag van de aanrijding is goed te zien op het asfalt waar een zware beschadiging te zien is. Beide bestuurders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling.

Een LES vrachtwagen van de zwaar transport compagnie uit Oirschot kwam met een grote oplegger uit de Vlaamseweg. De drie militairen die in de vrachtwagen zaten hebben eerste hulp geboden waar nodig. De Somerenseweg is voorlopig dicht voor technisch onderzoek waarna de twee wrakken nog geborgen moeten worden door een berger. Houdt rekening met extra reistijd doordat u moet omrijden. Het fietspad is wel toegankelijk voor de fietsers.

Laat hier je reactie achter