Foutloos praktijkexamen verkeer voor Leenderstrijp

16 mei 2018 - 16:10

LEENDE - Op 8 mei werd in het praktisch examen gehouden in Heeze en op 15 mei was het praktische examen in Leende. Vanaf de brandweerkazene vetrokken de kinderen een voor een nadat de fiets was goedgekeurd door de politie. Dinsdag was het de beurt aan de kinderen uit Leende, Leenderstrijp en Sterksel om de verkeersroute te fietsen en te laten zien dat zij het verkeer kennen in de praktijk.

Alle leerlingen slaagden voor het praktisch gedeelte. Vermeldenswaard is het feit dat alle leerlingen van de St. Janschool uit Leenderstrijp een foutloos parcours fietsten dinsdag, chapeau! De controleposten werden bemenst door vrijwilligers van de KBO Leende en Heeze.

Het schriftelijk examen was op 5 april en dit examen werd door de leerkrachten afgenomen. Er deden dit jaar 149 leerlingen mee waarvan er twee slaagden zonder één enkele fout te maken. Ook het praktisch examen werd foutloos afgelegd door deze twee jongens die op woensdag 16 mei op het gemeentehuis door de wethouder worden ontvangen. Voor het schriftelijk examen slaagden alle deelnemers.

Laat hier je reactie achter