Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Prachtige zesde Parelrally in Heeze

3 juni 2018 - 19:21

HEEZE - Op zondag 3 juni werd in Heeze alweer de zesde editie van de Heezer Parelrally gereden. Een rally (oriëntatie) en toervariant (zonder foefen, en met pijlen) uitgezet voor menners en equipes in de bossen en buitengebied van Heeze. Omstreeks 10.00 uur startten de aanspanningen en equipes bij de ruitersportvereniging op de Muggenberg in Heeze voor een mooie tocht. 

De organisatie had weer een mooie tocht voor paard en mens uitgezet. Bepaalde natuurgebieden die normaal niet voor aanspanningen toegankelijk zijn, werden speciaal voor dit evenement opengesteld. Dit maakt de Parelrally een prachtige tocht voor recreatieve én competitieve paardenliefhebbers. Onderweg waren er diverse versnaperingen zoals de lunchpauze bij de familie Van Oeffelen op Heezerenbosch waar ook de paarden even rust kregen.

Voor zowel de dieren als de deelnemers was het naast een mooie rit ook heerlijk weer om te genieten van deze mooie hobby en de prachtige omgeving waarin we wonen. In de namiddag kwamen de paarden weer terug op het ruiterterrein waarna 's avonds de prijsuitreiking nog was. Prijs of geen prijs....het was een heerlijke dag voor mens en dier!

Foto: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter