Kermis bij Tapperij De Zwaan in Heeze

9 augustus 2018 - 10:45

HEEZE - Vrijdag 10 augustus barst de kermis in Heeze weer los en ook bij Tapperij De Zwaan gaan ze vijf dagen los met een prachtig programma. Vrijdag is de extra dag dit jaar en begint de kermis bij De Zwaan met een 80's, 90's, 00's party die je echt niet wil missen. Een goed begin is het halve werk dus trapt De Zwaan de kermis van 2018 meteen goed af. Zaterdag staat de liveband 1st Call op het menu en ook dat belooft weer een supergezellige avond te worden waar de bezoeker heerlijk kan komen genieten van een gezellige avond.

Op zondag staan er twee Dj's en maandag wederom een knaller. Naast Dj André Kessels en Dj Sylvie Thijs zal Joel Borelli acte de préséance geven en geniet de bezoeker wederom van volop entertainment. Ook een dag die je niet mag missen. De vijfde en laatste kermis dag bij Tapperij De Zwaan draait Dj Sylvie Thijs. Na vijf dagen kermis bij De Zwaan dit jaar kan iedereen er weer een jaar tegen om volgend jaar weer terug te komen voor de kermis van 2019!

Ook is de voorverkoop van de consumptiemunten gestart. Vanaf heden tot aanstaande vrijdagavond 19.00 uur kun je tegen gereduceerd tarief je munten kopen bij De Zwaan.

Voorverkoop prijs: € 2,00 per muntje
Kermis prijs: € 2,20 per muntje
Voor € 50,00 23 muntjes

Laat hier je reactie achter