Gratis inloopspreekuur voor tablet en smartphone

13 september 2018 - 17:55

HEEZE - Welkom computer-, tablet- of smartphone gebruikers bij het gratis inloopspreekuur in de Bibliotheek in Heeze. Voor de mensen die al regelmatig met de computer werken, maar toch nog met vragen zitten over computer, laptop, tablet of smartphone, is er het gratis Inloopspreekuur in de Bibliotheek in ‘t Perron.

Deskundige vrijwilligers van KBO Heeze en Bibliotheek Dommeldal, kunnen je daar met de meeste vragen uit de brand helpen. Bijvoorbeeld door uitleg te geven over het gebruik van het apparaat en door te helpen bij bv e-mailen, of online kaartjes bestellen, of online contact zoeken met familie en vrienden. Zodat je bij thuiskomst weer met plezier de computer, tablet of smartphone gebruikt. Let wel: het gaat niet om reparaties of om het installeren van programma’s.

Het gratis inloopspreekuur is iedere eerste donderdag van de maand in Bibliotheek Dommeldal, vestiging Heeze, van 16:00 uur tot 17:00 uur. Noteer vast deze data in 2018, in je agenda: 4 oktober; 1 november en 6 december. Natuurlijk is het inloopspreekuur ook voor mensen uit Leende Sterksel en Leenderstrijp.

Laat hier je reactie achter