Muzikale reis start met het uitzwaaiconcert

10 oktober 2018 - 07:00

LEENDE - Na een jaar vol voorbereidingen en activiteiten is het nu bijna zover:  het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende vertrekt zondag 14 tot en met 17 oktober naar Trier voor een muzikale reis!

Maar eerst wordt er nog een uitzwaaiconcert gegeven en wel op vrijdag 12 oktober a.s.  in het Kloosterhof aan de Julianastraat in Leende. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom om dit gratis concert bij te wonen en te genieten van het muzikale programma wat de Lindse jeugd ten gehore gaat brengen.

Het afgelopen jaar zijn er naast de wekelijkse repetities ook diverse activiteiten door de jeugd zelf ontplooid en uitgevoerd om deze reis financieel mogelijk te maken. Zo zijn er o.a. in heel Leende worstenbroodjes verkocht, waren er activiteiten op de Koningsmarkt, was er muzikale begeleiding tijdens het kerst-shoppen in Leende en was er een zeer succesvolle editie van Muziek aan Tafel.

Uiteindelijk hebben zij hun doel bereikt en kunnen ze met zo’n 50 jeugdleden gaan genieten van deze reis, waar er naast een optreden in Malmedy op de heenreis, 2x zal worden opgetreden in Trier. En uiteraard is er ook de nodige tijd ingeruimd voor andere ontspannende activiteiten.

Het hele muzikale programma van de reis wordt tijdens het uitzwaaiconcert gespeeld. De zaal in het Kloosterhof gaat om 19.30 open en het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Voor meer informatie zie www.philharmonieleende.nl
Of neem contact op via jeugd@philharmonieleende.nl

Laat hier je reactie achter