Vacatures vrijwilligerscentrale

11 oktober 2018 - 17:00

HEEZE-LEENDE - Op zoek naar vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende van Cordaad Welzijn zoekt continu enthousiaste vrijwilligers voor de meest diverse, leuke functies. Op dit moment zijn er onder andere de volgende vacante functies:

Vrijwilliger worden bij Kempenhaeghe
Voor meerdere functies zoekt Kempenhaeghe vrijwilligers. Zou jij je kwaliteiten willen inzetten bij bijvoorbeeld:
- het biljarten, deelnemers begeleiden;
- als maatje, een gezellig praatje en leuke dingen ondernemen;
- binnen de dagbesteding bij de Kloostervelden / Sterksel?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vrijwilliger bij het Taalpunt en Formulierenspreekuur
Is taal jouw ding, is jouw administratie altijd goed op orde en wil je als vrijwilliger andere mensen helpen? In het najaar van 2018 opent in Heeze-Leende een Taalpunt. Het doel van het Taalpunt is om mensen die moeite hebben met taal, lezen, schrijven, rekenen en computeren verder te helpen. Een activiteit die we graag willen opstarten als onderdeel van het Taalpunt is het Formulierenspreekuur. Het Taalpunt vindt één keer in de week plaats in dorpshuis ’t Perron op een vast moment in de week. Mensen kunnen zonder afspraak bij  het Taalpunt binnenlopen. Daar ben jij als vrijwilliger om hen te helpen met hun vragen. Dit kunnen  uiteenlopende vragen zijn over taal, omtrent het invullen van formulieren of vragen over lastige brieven. Mochten er vragen zijn waar je als vrijwilliger niet bij kunt helpen, dan verwijs je de mensen door naar de juiste persoon of instantie die dit wel kan.

Vrijwilligs voor Dorpshuis ’t Perron gezocht
Binnen 't Perron is veel te doen en te beleven. Dat daar veel mensen bij nodig zijn, is logisch. Daarom zijn wij steeds op zoek naar vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en daarom willen we jou vragen om De Huiskamer van Heeze draaiend te houden. Er is voor iedereen wel wat te doen. Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@tperron.nl of loop eens binnen om te vragen. In ruil voor je inzet en je helpende hand, krijg je behalve ervaring, een doel, variatie, sociale contacten, voldoening en schouderklopje ook nog 2x per jaar een speciale bedankavond. En weet je wat zo leuk is? Dat het zo leuk is! Kom gewoon eens praten. We zien je graag!

Kasteel Heeze zoekt vrijwilligers
Kasteel Heeze heeft nog behoefte aan gemotiveerde mensen die het leuk vinden om in teamverband leuk werk te verzetten in de tuinen. Specifieke kennis is niet noodzakelijk, daarin wordt U gesteund door onze hoofdtuinman. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk in de binnen de grachten gelegen tuinen. Deze bestaan uit groenten - en vruchtentuin, kruidentuin, boomgaard, bloemperken, gazonnen en beboste delen. Daarnaast is het mogelijk onze ezels te verzorgen.

Contact
Interesse in een van de vacatures of wilt u als organisatie ook uw vacature onder de aanbracht brengen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via:

Telefoon: 06 250 125 24 (bereikbaar op maandag van 13:30 – 15:30 uur)
E-mail: vrijwilligerscentralehl@cordaadwelzijn.nl

Kijk voor alle vacatures op www.goedbezigheezeleende.nu
Inloopspreekuur op maandag van 13:30 – 15:30 uur in de foyer in Dorpshuis ’t Perron of op afspraak.

Laat hier je reactie achter