Lustrumeditie Kunstsmullen officieel geopend

13 oktober 2018 - 12:16

HEEZE - Vrijdagmiddag werd hét oktober-evenement van Heeze officieel geopend. Kunstsmullen viert dit jaar het eerste lustrum en wordt gehouden van 12 oktober tot 12 november op Landgoed Kapellerput. Leden van de stuurgroep hebben de afgelopen maanden hun uiterste best gedaan om er weer een succesvolle editie van te maken.

Het draagvlak en reikwijdte van Kunstsmullen blijven groeien. Zo hebben veel mensen geholpen met de inrichting. Kunstenaars uit binnen-, en buitenland hebben hun kunstwerken ter beschikking gesteld, senioren en kinderen hebben zich laten inspireren en hebben kennis gemaakt met het proces van het maken van kunst.

Alle aanwezigen waaronder een delegatie uit de gemeenteraad waren bij de opening aanwezig. Loco burgemeester en tevens wethouder van kunst en cultuur Jan de Bruijn opende het evenement door middel van een woordje en natuurlijk een toost op Kunstsmullen 2018. Aansluitend werd zowel de binnen expositie bewonderd als de Kunstsmulroute buiten op het landgoed.

Op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober zal de KunstSmul-Express bezoekers gratis van de dorpskern Heeze naar Landgoed Kapellerput en weer terug brengen. Bezoek Kunstsmullen op Landgoed Kapellerput aan de Somerenseweg 100 in Heeze. Het is echt de moeite waard!

Bekijk hier het gehele programma van Kunstsmullen 2018.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter