Kosteloze loopbaanbegeleiding werkzoekende 50+er (video)

11 januari 2019 - 19:40

HEEZE-LEENDE - In een explosief groeiende arbeidsmarkt kunnen 50+ers extra waardevol zijn. De DMW Groep uit Geldrop heeft een grote ervaring bij het begeleiden van 50+ers naar werk en biedt nu het unieke programma DARRAQ aan. Dit programma staat in principe open voor alle

50+ers zonder werk (met of zonder uitkering) en voor mensen die parttime werken maar daar bovenop meer uren willen werken. Ook ZZP-ers met onvoldoende opdrachten nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan dit project.  

De werkzoekende kan zonder kosten of verdere verplichtingen meedoen aan dit individueel loopbaanbegeleidingstraject, waarin ze maximaal bijgestaan worden door een ervaren loopbaanadviseur. In dit traject wordt samen met de coach het zoekprofiel verder aangescherpt en wordt hij/zij geholpen bij het opstellen van zijn CV en LinkedIn-profiel. Bovendien krijgt de werkzoekende een eigen persoonlijke webpagina waar hij/ij zich goed kan laten presenteren.  

Tijdens dit traject gaat de werkzoekende, als chauffeur, op pad met een directeur (voorzitter, burgemeester of andere eindbeslisser). In deze informele setting leren deze twee personen elkaar beter kennen en vragen wij aan de directeur om zijn/haar netwerk aan te spreken en te helpen om die éne persoon aan betaald werk te helpen.
Van deze ontmoeting wordt een kort filmpje gemaakt. Dit filmpje kan gebruik worden als middel om de werkzoekende via social media te introduceren bij potentiële werkgevers. Bovendien worden de filmpjes vertoont binnen de DARRAQ-serie op YouTube.

Naast de DMW Groep participeren de volgende partijen participeren in dit unieke project:  Stichting Samen voor Geldrop-Mierlo, Rabobank Dommelstreek en WAT-Offices.

De deur staat open voor alle 50+ers die werk zoeken. Interesse? Bel of app Ton van den Boomen van de DMW Groep: 06-53863254 of stuur een mail naar t.vandenboomen@dmwgroep.nl. Na een (telefonische) intake kan het traject dan op korte termijn worden gestart.  

Meer info: www.darraq.nl

Laat hier je reactie achter