Hairstyliste Nicole één jaar open

5 december 2018 - 15:00

HEEZE – Hairstyliste Nicole in Heeze viert deze maand haar éénjarig jubileum. Nicole heeft een salon aan huis op de Tinnegieter 35 in Heeze en heeft inmiddels dertig jaar ervaring als kapster. Waar ze begon als ambulant kapster en mensen thuis bezocht om hen te knippen, in loondienst ging werken in Eindhoven naar een eigen salon in Heeze. ‘’Het is een droom die uitgekomen is en ben na al die jaren nog net zo enthousiast over mijn vak als toen’’, zegt Nicole. Vooral het werken met mensen trekt haar erg aan maar bovenal is iedere dag anders.

Van jong tot oud, mannen en vrouwen en dagelijks verschillende gesprekken met de klanten maakt haar vaak zo mooi. ‘’Daarbij moet ik natuurlijk meegaan met de laatste haartrends en volg ik regelmatig een bijscholing wanneer er bijvoorbeeld nieuwe produkten op de markt zijn. Het is vooral creatief bezig zijn en dat gaat me erg goed af.’’ Nicole ziet haar werk niet als werk. ‘’Ik doe dit zo ontzettend graag en in mijn salon bepaal ik zelf hoe lang ik erover doe. De klant kan alleen op afspraak terecht bij mij waardoor ik dus ook ruim de tijd heb voor de klant. Dat vind ik erg belangrijk.’’

De toekomst ziet Nicole rooskleurig tegemoet. ‘’Laat mij maar lekker knippen en kleuren in mijn eigen salon. Door de gemoedelijkheid heerst er een prima sfeer en zijn de klanten op hun gemak.’’ Wil je meer weten over Hairstyliste Nicole, volg de kapsalon dan op facebook of neem een kijkje op de website.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter