Jean-Pierre Pluijm darttoernooi in Heeze

26 december 2018 - 10:45

HEEZE - Op zaterdag 5 januari 2019 wordt er in café Thuys in Heeze een darttoernooi georganiseerd. Na een succesvolle eerste editie eind 2017 krijgt het event dus een vervolg. Het tweede darttoernooi bij café Thuys heeft de naam gekregen van Jean-Pierre Pluijm die in maart van dit jaar overleed. Jean-Pierre was de handyman die vele uren te vinden was bij Thuys voor een kop koffie, een biertje en voor de vele klussen die bij het Heezer café gedaan moesten worden. Tevens was hij de organisator van het eerste darttoernooi bij café Thuys dat in 2017 voor het eerst gespeeld werd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per persoon en daarbij inbegrepen is een lekkere kop soep en een broodje. Café Thuys is zaterdag 5 januari gewoon open vanaf 12.00 uur. Ontvangst van de spelers is vanaf 13.00 uur en de wedstrijden zullen beginnen om 14.00 uur. De wedstrijden zullen de rest van de middag duren en aansluitend zal 's avonds de prijsuitreiking zijn in café Thuys en weten we wie het Jean-Pierre Pluijm darttoernooi heeft gewonnen.

Inschrijven voor deelname aan het darttoernooi kan vanaf heden aan de bar in café Thuys. De uiterste inschrijfdatum is 31 december 2018.  Voor vragen en informatie over het toernooi kun je contact opnemen met telefoonnummer 06-55840517. De inschrijving is definitief na betaling aan de bar bij café Thuys.

Laat hier je reactie achter