Kerstmarkt Sterksel op zondag 23 december

22 december 2018 - 16:00

STERKSEL - Ook dit jaar is er weer een Kerstmarkt in Sterksel, georganiseerd door Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel. Zondag 23 december van 14:00 uur tot 17:30 uur in Dorpshuis Valentijn kan iedereen weer kerstshoppen in Sterksel.

Beleef het o-zo-heerlijke-warme-kerstgevoel, onder het genot van muziek lekker snuffelen tussen de kraampjes! Verenigingen, particulieren en ondernemers krijgen een ‘podium’ om aandacht te vragen voor bepaalde onderwerpen of verkochten allerlei producten; de diversiteit zal er ook dit jaar weer zijn! Denk hierbij aan van die dikke warme kersttruien, door een echte vakvrouw gemaakte kerstdecoratie, bling bling sieraden, houten fabricaten als kerstbomen en poppenspul, glitter & glamour make-up voor de feestdagen, healthy pleasures zeer gezond zo voor de kerst, goeie gloeiend hete Snert, monnikenwerk decoraties voor in de boom, proverijen, home made hebben dingen… en ga zo maar door!!

Mocht u nog een plekje willen huren voor uw snuisterijen? Wees er dan snel bij en mail naar kerstmarktsterksel@outlook.com. Uiteraard… waar de Muziekvereniging iets organiseert is MUZIEK, want muziek verbindt! Ze hebben een hele lijst aan optredens van onder andere de jeugdfanfare, Gèr van Huis, The Blue Band, Bloe Noots en DQ-dance!

Laat hier je reactie achter