Sinterklaas met Fiat 500 naar Dirk Heziusschool

5 december 2018 - 17:00

HEEZE - Woensdagmorgen bezocht Sinterklaas op de drukste dag van zijn jaar de Dirk Heziusschool in Heeze. Met gepast vervoer arriveerde hij op het schoolplein. In een Fiat 500 werd de goedheiligman het schoolplein opgereden, gevolgd door nog een Fiat 500 met daarin een zwarte piet. Onder luid applaus en gejuich van alle kinderen die op het schoolplein stonden te wachten en de sint toezongen, stapte Sinterklaas uit en nam hij alle tijd voor de kinderen.

Een groot cadeau dat op het buitenpodium stond was geen echt cadeau maar er zat een zwarte piet in! Voor iedereen was het erg spannend dat Sinterklaas de basisschool met een bezoekje vereerde. De groepen een tot en met vier ontmoette de sint en konden hem een handje geven terwijl de bovenbouw in de klas het Sinterklaasfeest vierde met zelfgemaakte surprises.

Het was een feestelijke happening op de Dirk Heziusschool woensdag. Vanavond is er dan eindelijk het heerlijk avondje....pakjesavond! Vol spanning wachten de kinderen af wat er komen gaat woensdagavond voordat Sinterklaas weer terug gaat naar Spanje!

Laat hier je reactie achter