Twee Michelinsterren voor Sabero

17 december 2018 - 12:30

HEEZE-ROERMOND – Nadat Nico en Sonja Boreas in juli 2016 stopten met restaurant Boreas** in Heeze, is het succesvolle horecapaar op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging want het horecagevoel blijft toch kriebelen. In deze anderhalf jaar zijn er vele mogelijkheden op het pad gekomen dat uiteindelijk per toeval eindigde in een nieuw, eigen restaurant in Roermond. ‘’We zochten in eerste instantie in de omgeving Oisterwijk, Eindhoven en Helmond maar toen deze locatie langskwam waren we het snel eens, dit wordt ons nieuwe restaurant.’’

Sabero, een anagram van Boreas, opende de deuren op 4 april van dit jaar in Roermond. Sonja miste de gasten, Nico het koken. Met de opening van het nieuwe restaurant volgde het horecapaar hun gevoel. ‘’We willen het de gasten naar de zin maken en verwennen, en dat is gelukt.’’

Sonja en Nico Boreas uit Heeze hadden altijd wel in de planning ooit nog iets nieuws te beginnen maar dan iets kleiner dan voorheen. Naast de 24 couverts is er de mogelijkheid om op de eerste verdieping te genieten van Private Dining voor een groep van maximaal 14 personen die eveneens kunnen genieten van lekker eten en de gastvrijheid van Sabero. 

Sabero** werd maandag beloond met twee Michelinsterren. ''De kwaliteit en tevreden gasten zijn het allerbelangrijkst.’’ Kijk voor meer informatie en de menukaart op de website van Sabero.

Laat hier je reactie achter