Vacatures vrijwilligerscentrale Heeze-Leende

18 december 2018 - 19:14

HEEZE-LEENDE - Op zoek naar vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende van Cordaad Welzijn zoekt continu enthousiaste vrijwilligers voor de meest diverse, leuke functies. Op dit moment zijn er onder andere de volgende vacante functies:

Sociaal begeleider Vluchtelingenwerk
Cordaad Welzijn zoekt voor de tak Vluchtelingenwerk voor de gemeente Heeze-Leende, sociale begeleiders voor haar statushouders. Het werk als sociaal begeleider is grensverleggend , heel boeiend en het ondersteunen van statushouders geeft vooral veel voldoening. Belangrijk om te weten is dat er altijd back up en ondersteuning is, zowel van de coördinator als van collega’s. Binnen de groep van sociaal begeleiders is veel kennis, vooral opgedaan door ervaring. Iedereen staat altijd klaar om de ander te helpen. Op jouw beurt kun je met je eigen levenservaring bijdragen aan het vergroten van die kennis en ook jouw ervaringen zijn waardevol.

Vrijwillig Coördinator voor de wandelclub bij Leenderhof
Leenderhof zoekt een vrijwilliger die zelfstandig de wandelgroep kan coördineren.
Iedere dinsdagochtend van 10.30u-12.30u gaat de wandelgroep uit wandelen, Hiervoor zoekt Leenderhof een vrijwilliger die onder andere handig is met de computer en duidelijke wandelroosters kan inplannen.

Vrijwillig Coördinator voor Koffie & Kids
Doel van Koffie & Kids is het ongedwongen uitwisselen van ervaringen over het ouderschap en nieuwe mensen ontmoeten die in dezelfde levensfase zitten. Ondertussen zijn de kinderen aan het spelen of er wordt voorgelezen door een voorlees-opa. Voor het succesvol laten verlopen van deze ochtenden zoeken wij een coördinator.  Je bent iemand met initiatief en ideeën; je hebt affiniteit met ouders in deze leeftijdsgroep; je krijgt ruimte om zelf met ideeën voor activiteiten te komen en deze te realiseren en je vind het leuk om met andere vrijwilligers te zorgen dat de aanwezige ouders een prettige, nuttige ochtend ervaren. We vragen 3 uur van je tijd per week. Koffie & Kids zelf vind plaats op disndagochtend van 10:00–12:00 uur.

Helpen bij de manege
Houdt jij van paarden, heb je affiniteit met kinderen en volwassenen met een beperking en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die wellicht kan komen helpen bij de manege van Kempenhaeghe. Taken die uitgevoerd mogen worden zijn erg uiteenlopend. Denk hierbij aan het begeleiden aan de hand van het paard als deze wordt bereden, het verzorgen van de koffie voor de ruiters en een leuk praatje met hen maken, tot het af en toe invetten van zadels of hoofdstellen of het helpen door het uitmesten van een stal.

Contact
Interesse in een van de vacatures of wilt u als organisatie ook uw vacature onder de aanbracht brengen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via:

Telefoon: 06 250 125 24 (bereikbaar op maandag van 13:30 – 15:30 uur)
E-mail: vrijwilligerscentralehl@cordaadwelzijn.nl
Of neem contact op met de coördinator Marlon Korsten via 06-20372237 of marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl op maandag, dinsdag of donderdag

Kijk voor alle vacatures op www.goedbezigheezeleende.nu

Inloopspreekuur op maandag van 13:30 – 15:30 uur in de foyer in Dorpshuis ’t Perron of op afspraak.

Laat hier je reactie achter