Wethouder neemt 59 mensen mee naar Efteling

21 december 2018 - 10:45

HEEZE-LEENDE - Op 22 december 2018 rijden er vanuit heel Nederland Hartenhuisbussen naar de Winter Efteling om daar kinderen en hun families, die een dagje uit kunnen gebruiken, een onvergetelijke dag te bezorgen. Kinderen kunnen genieten van hun favoriete sprookjes, betoverende attracties, sfeervol entertainment en natuurlijk warme lekkernijen. Dit is een initiatief van Stichting Het Vergeten Kind waaraan gemeente Heeze-Leende deelneemt.

December is een tijd van warmte, familie en gezellig samenzijn. Helaas geldt dit niet voor alle kinderen in Nederland. Voor hen kan deze periode extra moeilijk zijn en voor deze kinderen zet Het Vergeten Kind zich in. Juist ook in de decembermaand om kinderen die dit kunnen gebruiken een positieve ervaring te bieden. Een dag waarop ze hun zorgen op zij kunnen zetten om te genieten van warme momenten met elkaar. Mooie en fijne herinneringen op doen, waarmee ze een steuntje in de rug krijgen.

Wethouder de Bruijn:  “Ik ben verheugd dat 59 kinderen en hun gezinnen (41 volwassenen) uit Heeze-Leende, die wel een leuk dagje uit kunnen gebruiken, meegaan naar de Winter Efteling.” Hij zal de kinderen en hun gezinnen welkom heten en hen vergezellen naar de Efteling. 

Laat hier je reactie achter