Vuurwerkverkoop bij Fietsservice Leende

24 december 2018 - 11:00

LEENDE - De verkoopdagen van vuurwerk bij FietsService Leende zijn 28-29 en 31 december (vrijdag, zaterdag en maandag) van 8.00 tot 17.00 uur. Tevens kun je in die dagen je voorbestelling ophalen. Op zondag hebben wij een kijk- en besteldag van 11.00 tot 15.00 uur. Op zondag mag je wettelijk landelijk wel open zijn en mogen er bestellingen geplaatst worden, maar mag er geen vuurwerk mee genomen worden.

De verkoop vindt plaats in de speciaal ingerichte verkoopruimte die voorzien is van alle veiligheidseisen. In tegenstelling tot veel andere winkels werken wij niet met dummy's, maar vindt de verkoop plaats in een ruimte waar echt vuurwerk ligt. Van buiten is de vuurwerkwinkel aangegeven met pijlen en licht. De winkel ligt achter het tankstation, vandaar de speciale verordening en mag je niet met vuurwerk onder de luifel bij het tankstation door. Het vuurwerk mag uitsluitend over de uitrit ons terrein verlaten.

Bestellingen gedaan in onze winkel op zondag 30 december mogen op maandag 31 december opgehaald worden. Dit geldt voor vuurwerk van categorie 2. Categorie 1 mag wel het hele jaar door verkocht worden. Categorie 1 is het zogenoemde jeugdvuurwerk (> 12 jaar) of fop- en schertsvuurwerk zoals onder andere knetterballen, blinkies, ijsfonteinen en sterretjes.

Voorbestellen kan al vanaf 15 november, tot en met 24 december gelden er nog speciale voorverkoopaanbiedingen en krijg je gratis* vuurwerk. Tevens ontvangt iedereen bij een voorbestellingen een vuurwerkbril. (*ligt aan het totaalbedrag). Bij een voorbestelling ben je zeker van je vuurwerk, kom je tijdens de verkoopdagen dan geldt op=op. Dus wees er tijdig bij. Bestellen kan alleen nog vandaag in onze winkel, online kan het nog tot en met 31 december. De link staat op onze site www.fietsservice.nu. Rechtstreeks kan ook via https://www.wecovuurwerk.nl/leende.

Als een van de weinige in de regio, zeg maar gerust de enige - verkopen wij WECO feuerwerk. Een merk dat menig vuurwerkliefhebber kent en met kwaliteit associeert. Alle producten voldoen aan de veiligheidsnormen en zijn voorzien van CE-keurmerk. Tevens zijn wij aangesloten bij vuurwerkcheck, hierbij kan je jezelf aansluiten als de hele keten (van vuurwerkproducent tot consument) voldoet aan de Europese Richtlijnen.

Op de site van vuurwerkcheck, https://vuurwerkcheck.nl/ staan tips voor het veilig afsteken van vuurwerk, tevens kun je een cursus doen zodat je alles te weten komt over vuurwerk. Ook zijn er filmpjes van Tim Coronel waar het verschil van illegaal en legaal vuurwerk duidelijk wordt. Zie Knallen met Tim op YouTube.

Sinds vorig jaar mogen er compounds verkocht worden. Dit zijn doorgelonte showboxen. Je hoeft een compound dus maar 1x aan te steken en alle siercakes en/of flowerbeds gaan na elkaar vanzelf af. Zo heb je een complete vuurwerkshow. De compounds zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor omvallen niet kan, wel zo veilig dus. Nieuw dit jaar is de pijlenstandaard, deze is verplicht bij het afsteken van pijlen. Wilt u dus pijlen kopen, of heeft u pijlen in een pakket zitten dan bent u verplicht een standaard te kopen/gebruiken. 'Ik heb er thuis al een liggen.' gaat hier niet op. De standaarden zijn aangepast en voldoen aan de nieuwste wetgeving.

Folders liggen in de winkel van Fietsservice Leende of alle producten staan met filmpjes op de site.
Klik hier voor de bestellijst.

Laat hier je reactie achter