Supernova in Leende sluit de winkel

24 december 2018 - 19:00

LEENDE - Met ingang van dinsdag 25 december sluit Supernova op de Langstraat in Leende de winkel. Reden: de vele inbraken die er de afgelopen tijd zijn geweest. ''Drie inbraken binnen een maand gaat je niet in de koude kleren zitten. Wanneer ik 's nachts naar de zaak rijd na een alarmmelding vraag ik me steeds af wat ik ga aantreffen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat ze geweld zouden kunnen gebruiken tegen mij en dat is het mij niet waard'', aldus Ton van der Heijden.

Ook de verzekering gaat zeer strenge eisen stellen aan de beveiliging van het pand en de voorraad. ''Het is op deze manier gewoon niet prettig om te ondernemen.'' Met pijn in het hart sluit hij per direct de deuren. ''We gaan vanaf dinsdag 25 december niet meer open. Uiteraard blijft de website van Supernova gewoon online, kan er online gekocht worden en houdt iedereen die onlangs een aankoop heeft gedaan in de winkel gewoon recht op de garantie.''

De fysieke winkel is er dus niet meer, maar op de vertrouwde service kunt u vanzelfsprekend nog rekenen via Supernova.nl. 

Laat hier je reactie achter