Geslaagde regenachtige 34e Sylvesterloop

23 december 2018 - 15:50

HEEZE - Zondag 23 december werd alweer de 34e Sylvesterloop gehouden die vertrok vanaf Heezerenbosch in Heeze. De Sylvesterloop is een prestatieloop over 3 afstanden: 5½, 9 en 15 km. De kortste afstand liep dit jaar over een nieuw traject. Net als de langere afstanden was dat een comfortabel parcours over verharde fietspaden door de prachtige natuur van de Groote Heide.

De eerste inschrijvingen waren al rond half tien en na een warming-up voor de meeste lopers gaf burgemeester Paul Verhoeven om 11.00 uur het startschot voor de ruim driehonderd deelnemers. De regen kon de lopers niet deren. Fanatiek zoals ze zijn ging het direct voortvarend van start. De een was fanatiek en ging voor een scherpe tijd, voor de deelnemers aan de trimloop was het een lekker loopje dat voor het plezier werd afgelegd.

Ondanks de regen kon er ook gelachen worden. Startnummer twee wist een leuke selfie te maken van het deelnemersveld vlak voor het vertrek. Het was wederom een geslaagde maar natte editie van deze 34e Sylvesterloop. De samenwerking met de Rotary Santa Run en de gezellige muziek zorgde niet alleen voor meer deelnemers maar ook voor veel gezelligheid.

Kijk voor de uitslag van de 34e Sylvesterloop op www.sylvesterloopheeze.nl. Ook volgend jaar is er een Sylvesterloop. De 35e editie zal gehouden worden op zondag 22 december 2019.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter