Gezellige vierde Santa Run maar wel met regen

23 december 2018 - 13:53

HEEZE - Terwijl de lopers van de 34e Sylvesterloop zich gereed maakten voor de start vanaf Heezerenbosch, zorgde Frank Geleijns van Dansschool 4LDC voor de warming-up van alle kerstmannen en kerstvrouwen die dit jaar deelnamen aan de vierde Rotary Santa Run. De sfeer zat er lekker in met de muzikale klanken van ’t Inventielke en blaasorkest Double Dutch waarna burgemeester Paul Verhoeven het startschot gaf voor deze 'kerstmannenloop'.

De Rotary Santa Run is een fun run waarbij de deelnemers verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel, dit jaar de Stichting Wees Gelukkig. Honderden kerstmannen en kerstvrouwen liepen zondag een eenvoudig parcours van ongeveer 2,5 kilometer. Sommigen wandelend, met of zonder hond, anderen met een kinderwagen of een rolstoel maar allemaal met hetzelfde doel....het geode doel!

Het was wederom een prachtig gezicht om de roodwitte zwerm door het Heezer buitengebied te zien lopen. Jammer van de regen die er viel maar de sfeer was er niet minder om en uiteraard was de echte kerstman ook aanwezig. Na afloop was er voor iedere deelnemer een herdenkingsmedaille aan deze vierde Rotary Santa Run. Ook volgend jaar zal er weer een Santa Run gehouden worden in Heeze.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter