Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Muzikale en gezellige kerstmarkt Sterksel 

24 december 2018 - 08:00

STERKSEL - Zondagmiddag 23 december werd weer de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in dorpshuis De Valentijn in Sterksel. Muziekvereniging De Heerlijkheid uit Sterksel organiseert jaarlijks deze gezellige kerstmarkt waar je echt in kerstsfeer komt. Met kerstmuziek op de achtergrond konden de bezoekers naar hartenlust 'winkelen' bij de talloze kraampjes die er stonden.

Verenigingen, particulieren en ondernemers kregen een ‘podium’ om aandacht te vragen voor bepaalde onderwerpen of verkochten allerlei producten. Van dikke warme kersttruien tot kerstdecoraties en van bling bling sieraden tot glitter & glamour make-up voor de feestdagen, alles voor de feestdagen was er wel te zien of te koop.

Waar Muziekvereniging De Heerlijkheid iets organiseert is natuurlijk muziek, want muziek verbindt! Zondagmiddag waren er diverse kerstoptredens van onder andere de jeugdfanfare, Gèr van Huis, The Blue Band, Bloe Noots en DQ-dance. Kortom, het was een zeer gezellige en muzikale kerstmarkt dit jaar in Dorpshuis De Valentijn in Sterksel.

Foto's: Paul Rulkens

Laat hier je reactie achter