Zeer geslaagde kersttelegrammenactie St Nicasius

24 december 2018 - 15:00

HEEZE - Met het bezorgen van de laatste telegrammen op zondag 23 december sloot fanfare St Nicasius de eerste editie van dit evenement af. Gedurende de laatste twee weekenden voor de kerstdagen was de fanfare in vele wisselende samenstellingen op pad door de gemeente Heeze-Leende om de telegrammen aan te bieden en haar kerstmuziek ten gehore te brengen. Bittere kou, regen, natte sneeuw, alle elementen werden getrotseerd om de actie tot een goed einde te brengen.

Deze activiteit past helemaal in het streven van fanfare st Nicasius om op vernieuwende en verrassende manieren zichtbaar te zijn binnen de Heezer gemeenschap. Gelet op de vele aangevraagde telegrammen en de leuke en enthousiaste reacties van zowel aanbieders als ontvangers zal deze activiteit in 2019 zeker een vervolg krijgen. 

Wilt u meer horen van fanfare St Nicasius. Op 24 december zijn ze te horen in de kerst nachtmis van 20.30 uur en op 13 januari 2019 kunt u weer genieten van het Nieuwjaarsconcert met een Gouden Randje. Dit zal plaats vinden in ’t Perron, aanvang 14.30 uur.

Laat hier je reactie achter