Geef sportkampioenen op voor sportgala

28 december 2018 - 16:04

HEEZE-LEENDE - Het afgelopen jaar zijn er veel kampioenschappen behaald door sporters in onze gemeente. In maart 2019 willen wij al deze sporters huldigen op het jaarlijkse Sportgala in dorpshuis ’t Perron in Heeze dat georganiseerd wordt door HeezeLeende24.

Graag ontvangen wij van u een lijst met namen van sporters of sportteams die in 2018 een kampioenschap hebben behaald. Bij uw aanmelding willen wij ook graag foto’s ontvangen voor zover mogelijk. Op deze avond worden, zoals gebruikelijk, de winnaars van de wisselbekers voor sportman, - vrouw, - vereniging, - vrijwilliger of - vrijwilligersteam, - talent, - team en sportiefste leerling bekend gemaakt.  

Wij hopen dit jaar wederom de oorkonde bijzondere vermelding te kunnen uitreiken. De oorkonde bijzondere vermelding wordt uitgereikt aan degene(n) die op een sportieve manier geld heeft ingezameld voor het goede doel en/of zeer professioneel met de sport bezig is om een zo mogelijk doel te behalen en dus het maximale eruit te halen. Kent u zo iemand of een groep? Laat het ons weten.

U kunt tot uiterlijk 30 januari 2019 uw aanmeldingen kenbaar maken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen of mailen met Thijs Verleg (06-53539224 – redactie@heeze24.nl). Wil je alvast op de hoogte blijven van het Sportgala volg ons dan op facebook, Twitter en Instagram.

Namens de organisatie van het Sportgala wensen wij u alvast een schitterend en sportief 2019 toe!

Foto: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter