Pannenkoeken bij Nicasius vallen goed in de smaak

27 december 2018 - 16:35

HEEZE - Donderdagmiddag was er een lekker extraatje voor de bewoners van het Nicasius in Heeze. Het Hizzers Quiz! Clubje loste donderdag een belofte in met betrekking tot de tweede dorpsquiz in Heeze. Eén van de opdrachten was een goede daad te verrichten voor anderen. Aangezien vele quizteams het Nicasius hadden uitgekozen voor deze goede daad, bedacht dit team om de opdracht in te vullen in de kerstvakantie.

Bijna het hele team was donderdag compleet. Pannenkoekenmeel, melk, eieren en natuurlijk beleg om de pannenkoek nog lekkerder te maken. Iedereen had een schort aan getrokken en een enkeling een kerstmuts of zelfs een echte koksmuts. De gelegenheidskeukenbrigade werd in een aantal groepjes verdeeld waarna zij tientallen pannenkoeken bakten voor de bewoners. Zoals het echte koks betaamd werden de pannenkoeken in de lucht geslingerd en werden de goud, geel, bruine pannenkoeken uitgeserveerd. 

Het pannenkoekenfeest viel letterlijk goed in de smaak. Bewoners en begeleiders konden deze lekkere traktatie meer dan waarderen en hiermee heeft ook Het Hizzers Quiz! Clubje de praktijkopdracht met verve vervuld.

Laat hier je reactie achter