Opening nieuwe paviljoen TV Heeze

30 december 2018 - 15:30

HEEZE - In het jaar dat Tennis Vereniging Heeze 50 jaar bestaat, is ook het paviljoen verbouwd en volgens de huidige standaard ingericht. In 2014 vond de renovatie van de tennishal plaats waarbij de hal werd voorzien van een nieuwe, zeer prettig te bespelen vloer en nieuw dak.

De plannen voor de verbouwing van het paviljoen gaan terug naar 2015 waarbij de leden tijdens een brede enquête aangaven dat het paviljoen wel een opknapbeurt kon gebruiken. Een fors aantal bestuursvergaderingen, bouw overleggen en algemene ledenvergaderingen verder werd besloten om het paviljoen ‘future proof’ te maken terwijl iedereen zich wel gewoon thuis moest voelen.

SAND, studio voor architectuur van spelend lid Annemiek Segeren werd ingeschakeld om het ontwerp te maken. Daarna werd het bouwproject gegund aan Aannemersbedrijf Houta die op haar beurt actief gebruik maakte van Heezerse onderaannemers zoals Van Hoek Dakbekkingen, Smulders Interieurprojecten, Marge Beletterings- & Schildersbedrijf en Elektro de Groof.

De sloop begon tijdens de zomervakantie en vele activiteiten van TV Heeze, onder andere het open Pareltoernooi konden gebruik maken van een tijdelijk onderkomen. Met de hulp van de vele vrijwilligers van TV Heeze werd dit een groot succes!

Voor aanvang van het 25ste van den Hurk-Doeze Kersttoernooi diende het nieuwe paviljoen open en gebruiksklaar te zijn en dat is gelukt! Afgelopen donderdag werd het paviljoen voor het eerst in gebruik genomen en zaterdag 29 december was er een informele receptie om de opening te vieren!

Na een korte speech van voorzitter Peter van der Velden waarin alle betrokken partijen hartelijk werden bedankt voor hun bijdragen, werd er geproost op het nieuwe paviljoen. De reacties op de renovatie zijn zeer positief en TV Heeze gaat een mooie toekomst tegemoet.

Zin om te gaan tennissen? Kijk op de website van TV Heeze voor de mogelijkheden.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter