Btw-korting bij Kremers Schilderwerken

10 januari 2019 - 17:20

HEEZE - In 2019 wordt het lage BTW tarief 9% in plaats van 6%. Deze maatregel is het gevolg van de komst van twee in plaats van vier belastingschijven. Vanaf 2019 zult u als consument hierdoor 9% BTW in plaats van 6% BTW moeten betalen op vele goederen en diensten waaronder ook schilderwerk aan woningen van twee jaar en ouder.

Maar niet getreurd want bij Kremers Schilderwerken uit Heeze profiteert u tot en met 15 maart 2019 nog van het oude BTW tarief van 6%. Bovendien hanteren zij een extra korting van 5% op de offerteprijs voor uw schilderwerken en spuitwerken. De korting ontvangt u op de offerteprijs bij inlevering van de flyer die huis-aan-huis bezorgd wordt deze week of wanneer u deze hier gedownload heeft en deze overlegt bij een getekende offerte. De actie is niet geldig op reeds uitgebrachte offertes/opdrachten.

Dat is dus een totale korting van 8% op uw offerte. Profiteer vandaag nog! Kremers Schilderwerken maakt het nu dus extra voordelig voor u. Wacht niet langer en neem snel contact op via info@kremersschilderwerken.nl, 040 842 26 67 of 06 46 188 684. Dan staat uw huis binnenkort weer strak in de lak.

Kremers Schilderwerken, een topteam!
Kremers Schilderwerken is al jaren een begrip in Zuid-Nederland en staat garant voor duurzaam vakwerk. Kremers Schilderwerken heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schilderwerken, behangen, hourotherstel en glas- en spuitwerken zodat u kunt rekenen op een optimale oplevering. We zijn dan ook trots op de recensies van onze klanten op onze website.

Keurmerk ‘de Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteitseisen: de Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. De Betere Schilder geeft u de garantie dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf dat borg staat voor vakwerk, service en jarenlange garantie. Kijk voor meer informatie op www.kremersschilderwerken.nl.

Kijk hier voor de folder.

Laat hier je reactie achter