Zaterdag 5 januari prinsenbal De Lindse Blaos

3 januari 2019 - 19:00

LEENDE - Aankomende zaterdag 5 januari vindt wederom het jaarlijkse “Bal der Bals” van carnavalsvereniging De Lindse Blaos plaats, in Blaospaleis De Meent.

Na weken van speculaties en gissingen zal om 11 over 11 (23.11 uur) de 58e Prins, Prinses of het Prinsenpaar van Blaosdonk bekend gemaakt worden. Maar vóór het grootste geheim van Blaosdonk wordt onthuld, wordt omstreeks 22:00 uur eerst afscheid genomen van Prins Robert dun Urste en Prinses Nienke.

De onthulling van de nieuwe Prins, Prinses of het Prinsenpaar van Blaosdonk zal uiteraard gepaard gaan met het nodige spektakel! Aansluitend hieraan zal de winnaar van het welbekende “Prinsraoje” bekendgemaakt worden.

Dit “Bal der Bals” zal muzikaal omlijst worden door de coverband “Mari en de Maries”.

Nadat de Prins, Prinses of het Prinsenpaar van Blaosdonk bekend is (of zijn), wordt ook de 55ste uitgave van D’n Blaospieper gepresenteerd. Deze kleurrijke krant zal op zondag 6 januari weer gratis huis aan huis bezorgd worden in heel Leende en Leenderstrijp.

Een week later, op zondag 13 januari 2019, wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om de nieuwe Prins, Prinses of het nieuwe Prinsenpaar te feliciteren. Tussen 13:00 en 17:00 bent u hiervoor van harte welkom in Blaospaleis De Meent.

Laat hier je reactie achter