Prachtig eerste Jean-Pierre Pluijm darttoernooi

6 januari 2019 - 15:38

HEEZE - Het eerste Jean-Pierre darttoernooi bij café Thuys in Heeze is gewonnen door Mike Jansen. Tweede werd Lorenzo Doezé. Het toernooi is vernoemd naar Heezenaar Jean-Pierre Pluijm die vorig jaar het eerste darttoernooi organiseerde bij café Thuys maar ons afgelopen jaar helaas is ontvallen. Om twee uur werd een kort openingswoord gesproken waarna de eerste pijlen werden gegooid.

Met maar liefst 48 deelnemers werd er op acht banen gestreden om de felbegeerde wisselbeker, de roem en drie mooie prijzen voor de beste drie darters. Een gezellige middag en avond bij café Thuys met een lekker glaasje bier maar ook soep en broodjes voor de deelnemers aan dit darttoernooi. De sfeer zat er lekker in zaterdagmiddag maar er werd ook fanatiek gedart. Onder de deelnemers waren drie dames die mee streden maar helaas konden zij geen potten breken en misten het podium.

De zus van Jean-Pierre, Dianne, reikte de prijzen na afloop uit. ''Een mooi toernooi. Ik had graag gezien dat mijn zoon Jeroen gewonnen had. Hij speelde met de dartpijlen van Jean-Pierre.'' Mike Jansen bleek na afloop de sterkste van het veld te zijn en ging er met de wisselbeker vandoor en een geldbedrag van honderd euro. De tweede prijs was een geldbedrag van vijftig euro en ook de derde en vierde plaats werden beloond met een geldbedrag.

De organisatie kijkt tevreden terug op een zeer succesvol darttoernooi en laat weten dat er ook volgend jaar weer een Jean-Pierre darttoernooi georganiseerd zal gaan worden bij café Thuys. Noteer alvast in je agenda dat dit op zaterdag 4 januari 2020 gehouden gaat worden!

Laat hier je reactie achter