PDM Makelaars neemt Broere Makelaars over

10 januari 2019 - 09:20

HEEZE - Met ingang van 1 januari heeft PDM Makelaars uit Eindhoven het Heezer makelaarskantoor Broere Makelaars overgenomen. Patrick Deckers van PDM Makelaars laat telefonisch aan HeezeLeende24 weten: ''Ik ben erg blij mee. Een mooie kans voor mijn kantoor om te groeien.'' PDM neemt zowel het kantoor van Broere Makelaars in Heeze over als het kantoor in Bergeijk waarmee PDM nu drie kantoren heeft.

PDM Makelaars is aangesloten bij de NVM en zij volgen voortdurend verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door de toegang tot het netwerk van de NVM hebben ze steeds inzicht in vraag en aanbod en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Ook de filialen in Heeze en Bergeijk die PDM Makelaars heeft overgenomen zullen worden aangesloten bij de NVM volgens Deckers.

Eind januari zal ook in het straatbeeld de nieuwe naam van PDM Makelaars zichtbaar worden volgens de makelaar. De klanten van Broere zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht van de overname. Het kantoor was dinsdag de gehele dag gesloten. Wanneer het kantoor weer open is voor de klanten is niet bekend.

Laat hier je reactie achter