Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Burgemeester opent foto-expositie in 't Perron

1 februari 2019 - 14:20

HEEZE - Vrijdagmorgen opende burgemeester Paul Verhoeven een bijzondere foto-expositie die de gehele maand februari te zien is in Dorpshuis 't Perron, het centrale ontmoetingspunt in het centrum van Heeze. De expositie bevat ruim vijftig ingelijste foto's van portretten met landschappen en natuur welke gemaakt zijn door Hannie Berkers en Peter Verest. Voor deze twee Heezenaren is fotograferen een hobby en werken zij al vele jaren als vrijwilliger voor HeezeLeende24.

Burgemeester Paul Verhoeven opende de expositie door een prachtige foto te onthullen door middel van het weghalen van een Brabantse vlag die over de fotolijst hing. De burgervader was onder de indruk van de expositie en nam uitgebreid de tijd om de expositie te bekijken. Hij was vol lof over het burgerinitiatief van Hannie en Peter om hier te exposeren. ''Het zijn prachtige foto's en de expositie is zeer de moeite waard om te gaan bewonderen. Ik ondersteun onze inwoners die met zo veel passie en plezier hun hobby uitoefenen'', aldus Paul Verhoeven.

Om ook u te laten zien wat zij kunnen exposeert het tweetal de gehele maand februari in 't Perron. De ingelijste foto's zijn tevens te koop voor een bedrag van veertig euro per stuk. Foto's bestellen kan aan de bar bij dorpshuis 't Perron of via hannie.berkers@gmail.com. De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van 't Perron.

Laat hier je reactie achter