Vacature administratief logistiek medewerker

10 februari 2019 - 13:35

HEEZE - Ter uitbreiding van ons Logistiek team in Heeze zijn we bij Bumet B.V. op zoek naar een

Administratief logistiek medewerker.

Vind jij het leuk om diverse administratieve en fysieke logistieke activiteiten te doen? Ben jij een echte teamplayer, communicatief vaardig, gedreven, pro-actief, kwaliteitsgericht, flexibel en gericht op het leveren van een bijdrage aan ons bedrijf? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit de volgende zaken:

- Het fysiek en administratief ontvangen van goederen
- Het op de juiste locatie zetten van goederen
- Het picken en verzendklaar maken van orders en maken van de bijbehorende documenten
- Het verwerken van uitbestedingen (zowel uitgaande als binnenkomende goederen)
- Het plannen van transporten en de administratieve handelingen die daarbij horen
- Het op orde houden van de fysieke met administratieve voorraad
- Het voorstellen van verbeteringen

Wij zijn op zoek naar iemand met MBO Logistiek of gelijkwaardig niveau verkregen door middel van werkervaring en die ervaring heeft met ERP systemen.

Bumet is een echt Brabants familiebedrijf opgericht in 1954 door Bert Buijsen. Tegenwoordig kent Bumet twee vestigingen, in Heeze en Debrecen Hongarije, met in totaal 250 medewerkers.

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een no-nonsense cultuur. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van plaatwerkonderdelen, complete samenstellingen en gereedschappen. Het bedrijf staat voor uitgebreide technische kennis, jarenlange ervaring en grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van een product, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerken Bumet.

Ben jij of ken jij onze toekomstige collega? Reageer dan snel op deze vacature door een mailtje met CV te sturen aan inge.maas@bumet.com. We komen graag met je in gesprek om je wensen en ambities te bespreken.

Laat hier je reactie achter