Haalt ie Herremenie SgônFisjeNie of wel? (video)

11 februari 2019 - 17:00

LEENDE - Dauwtrappen, de jaarlijkse traditie van de Herremenie van Lind. Elke eerste zondag van mei betekent dit dat de inwoners van Leende in alle vroegte op gepaste wijze wakker worden geblazen. Althans als de Herremenie ook op tijd wakker is. En dat is niet altijd voor alle leden een vanzelfsprekendheid. Benieuwd hoe dit verhaal afloopt, ben er dan bij zaterdagavond 16 februari in de Meent te Leende. Een avondvullend programma vol vocalisten, solisten en humor onder de noemer ‘Muziek met een knipoog’. Het concert start om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open.

Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via kaartverkoop@philharmonieleende.nl of in de winkel van Slagerij van Alphen. Er zijn nog uitsluitend staanplaatsen beschikbaar à €11,-. Vermeld in de e-mail de voor + achternaam van de besteller en het aantal staanplaatsen. Dit concert wil je zeker niet missen, graag tot dan!

Voor meer informatie zie onze facebookpagina www.facebook.com/philharmonieleende of stuur je vragen in naar kaartverkoop@philharmonieleende.nl.

Laat hier je reactie achter