Ongeval op snelweg A2 bij Leende

11 februari 2019 - 10:40

LEENDE - Maandagmorgen iets voor half 10 in de ochtend is er een aanrijding gebeurd op de snelweg A2 bij Leende ter hoogte van hectometerpaal 180.2. Door nog onbekende oorzaak raakten twee personenauo's met elkaar in botsing en kwamen tegen de vangrail tot stilstand. De ravage was groot. De auto-onderdelen lagen over het asfalt verspreid en er was veel blikschade aan beide voertuigen.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Rijkswaterstaat sloot direct twee rijstroken en de politie leidde het verkeer langs de plaats van het ongeval over de vluchtstrook. De brandweer maakte het wegdek vrij van alle rotzooi die er lag en het ambulancepersoneel bekommerde zich over de twee inzittenden. Er werd een tweede ambulance opgeroepen waarna beide bestuurders met de ambulance naar het ziekenhuis werden gebracht voor verdere medische behandeling.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen geborgen en afgevoerd. Door het ongeval ontstond er al snel een file in de richting Eindhoven van acht kilometer. Omstreeks kwart over tien werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer en loste de file langzaam op.

Laat hier je reactie achter