Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Te hoge inschrijvingen bouw mfa Leende

8 maart 2019 - 15:05

LEENDE - De sloop van het oud gemeentehuis en Rabobankpand in Leende is in volle gang en over enkele weken is de gehele sloop een feit waardoor er plaats is voor de bouw van de nieuwe mfa en school. Een prachtig plan.

Inmiddels is bekend dat er twee partijen hebben ingeschreven op het project om het te mogen bouwen. Eerder hield de gemeente Heeze-Leende het plafond van 5,8 miljoen euro vast en dat maakt dat beide partijen ruim boven het plafond zitten met de ingediende prijs.

"Op dit moment is onze juridische afdeling bezig om te kijken wat we hiermee kunnen en mogen. We willen heel graag met beide partijen om de tafel om te kijken waar en hoe we kunnen bezuinigen om binnen de begroting te blijven, zonder dat het de functionaliteit aantast", aldus wethouder De Win. Eind maart zal er hopelijk meer duidelijkheid zijn over de bouw van de nieuwe mfa en school in Leende.

Laat hier je reactie achter