Out of Office day

14 maart 2019 - 16:00

Op 18 april organiseert Andrea Reinders van Skogsfloating Nederland een inspiratiedag voor secretaresses in de Skogsfloating. Deze speelse locatie staat midden in het bos op het landgoed van Kapellerput. Je geniet van een ultieme combinatie: in de natuur zijn, inspiratie krijgen én Andrea leert je op een dieper niveau te reflecteren. 

Andrea Reinders (foto) is Skogsfloating professional en teamcoach. Andrea komt snel tot de kern van spelende issues en pakt deze met behulp van de natuur als reflectiemiddel voortvarend aan, met daarbij oog voor ieders persoonlijke rol en behoeftes. 

Andrea neemt je deze dag mee naar buiten waar je geniet van een unieke ervaring in de Skogsfloating, midden in de natuur. Je krijgt de tijd en ruimte om stil te liggen en te reflecteren. Skogsfloating creëert letterlijk rust en ruimte in ieders denken en doen. Het gevoel van gewichtloosheid biedt ontspanning en stimuleert de creativiteit. Deze ingrediënten samen geven je de gelegenheid om op een dieper niveau te reflecteren  waar je staat en wat je nog wil.

Programma
Donderdag 18 april start de dag om 09.30 uur met ontvangst bij Kapellerput met koffie, thee en zoete zaligheden. Je maakt kennis met de andere deelnemers en Andrea. De rest van de dag ben je veel buiten. Deze trainingsdag eindigt rond 17.00 uur.

Kosten
Skogsfloating Nederland organiseert deze dag voor de speciale prijs van €280,00. Dit dagprogramma is inclusief een training op maat, gebruik van Skogsfloating, volop inspiratie putten uit de natuur, persoonlijk ontvangst met koffie, thee en zoete zaligheden en een gevarieerde en gezonde lunch. 

Aanmelden
Beloon jij jezelf of jouw secretaresse met een Out of Office day?
Stuur dan een mail met de contactgegevens o.v.v. Out of Office Day naar meetingdesign@kapellerput.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging.

Laat hier je reactie achter