Hans van Breukelen presenteert boek in Leende

14 maart 2019 - 07:42

LEENDE - Woensdagavond werd na een heerlijk stamppottenbuffet bij restaurant De Scheuter in Leende, het boek 'Maak je Comeback' van Hans van Breukelen gepresenteerd. De oud Leendenaar blijft binding houden met het Brabantse dorp en dus was een boekpresentatie in Leende een voor de hand liggende keuze. Het boek is samen met Benno Diederiks tot stand gekomen en ook hij was erbij woensdagavond.

Naast de Lions Club Eindhoven Welschap waren ook leden van de Rotary Club Valkenswaard en Kiwanis aanwezig bij de presentatie woensdagavond alsmede andere geïnteresseerden. Hans en Benno hadden het in de presentatie over de inhoud van het boek en de totstandkoming ervan. Iedereen kent tegenslagen in zijn of haar leven maar hoe ga je hiermee om? De avond voelde voor Hans als thuiskomen. "Leende is het mooiste dorp van Brabant. We hebben hier in de Scheuter veel meegemaakt. Leuke dingen, maar ook minder leuke".

In het boek gaat Van Breukelen in op enkele tegenslagen in zijn leven en hoe hij hiermee omging waaronder het overlijden van zijn vrouw en het stoppen als technisch directeur bij de KNVB in 2016. "Voor mijn gevoel was het een doelloos leven na het stoppen bij de KNVB en dat klinkt misschien wat raar voor een oud doelman", aldus Van Breukelen.

Over de reden waarom Hans het boek geschreven heeft kan hij kort zijn: "het boek is geschreven voor nadenkers, voor de mensen die zich kwetsbaar op durven stellen en zich inzetten voor hun dierbaren. Maak mensen bewust dat ze zelf de sleutel hebben van de regie van hun eigen leven, samen met andere mensen. Zet tegenslagen om in kansen! Eigen kansen zien, eigen kansen benutten en eigen waarden creëren." Maak je Comeback staat inmiddels al 125 dagen in de top 100 en inmiddels al een aantal weken op nummer 1 in de verkooplijst van Managementboek.nl met daarbij erg goede recensies van vele lezers.

De presentatie van zijn boek werd na afloop ontvangen met luid applaus waarna hij het ter plaatse verkocht en voor de liefhebber signeerde. Ben je benieuwd naar het boek dan is dit te bestellen via deze link voor slechts twintig euro. De opbrengst gaat naar de Stichting overleven met alvleesklierkanker. Hiervoor is gekozen omdat zowel Hans als Benno er beide in de directe nabijheid mee te maken hebben gehad en dierbaren hebben verloren.

Laat hier je reactie achter