Leende kan nog járen vooruit qua toneeltalent

15 april 2019 - 13:45

LEENDE - Leende kan nog járen vooruit qua toneeltalent. Dat bewezen de jonge spelers van LEF zaterdagavond en zondagmiddag met de daverende première  op zaterdag en het matinée op zondag van hun stuk 'Leo en Lena'. Het oorspronkelijke script is zo'n 100 jaar oud, maar bewerkt tot een stuk van deze tijd.

Met een interessante mix van oud en nieuwe elementen, mooie één-tweetjes en uitstekende tekstbehandeling speelden de spelers de sterren van de hemel. Het publiek beloonde dit met een minutenlang applaus. De jonge 'Knallers' wisten twee perfecte voorstellingen op de planken te brengen in het Kloosterhof dat was omgebouwd tot schouwburg. 

Het toneeltalent in de dop had er duidelijk veel plezier in dus naast KNAL dat jaarlijks in de zaal speelt en het wagenspel opvoert, lijkt het er op dat de jeugd daar een geweldige aanvulling op is. Als het aan het publiek ligt zal LEF er zeker mee verder gaan en ook volgend jaar weer een 'jeugdstuk' brengen. Meer weten over KNAL toneel uit Leende? Neem een kijkje op de website van KNAL.

Laat hier je reactie achter