Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Joyce Lenaerts genomineerd voor Sportgala (video)

17 april 2019 - 19:48

LEENDERSTRIJP - De cameraploeg van HeezeLeende24 was te gast bij De Beukenvallei in Leenderstrijp waar Joyce Lenaerts de paardensport beoefend met een aparte discipline. Zij traint jonge paarden. In 2018 werd zij gevraagd om deel te nemen aan het WK voor jonge paarden met haar paard Iconic B. Het WK werd in 2018 toevallig in eigen land gehouden en wel in Ermelo. Een prachtige prestatie waar Joyce hoge ogen gooide en bij de wereldtop behoort waar de 51 beste jonge paarden van de wereld aan de start verschenen. 

''Iconic B geldt als een talentvol paard dat het nog wel eens ver kan schoppen in de toekomst. ''Het paard is pas vijf jaar en loopt na dit jaar in ieder geval nog twee jaar bij de jonge paarden. Daarna zal hij naar de senioren gaan en kijken we waar we kunnen komen met hem maar potentie heeft hij heel zeker. Hij is enorm leergierig, heeft goede basisgangen, is erg meewerkend en niet makkelijk af te leiden.''

Joyce mocht de gouden enveloppe in ontvangst nemen waarin de cheque zat met haar nominatie voor sportvrouw van het jaar 2018. Blij verrast nam zij nietsvermoedend de cheque in ontvangst en is zij uiteraard aanwezig op het sportgala.

Het sportgala is op zaterdag 20 april in Dorpshuis 't Perron in Heeze. De deuren gaan open om 19.30 uur en de avond zal beginnen om 20.00 uur. Tijdens deze avond zullen onder andere sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent bekend gemaakt gaan worden. De entree is gratis.

Laat hier je reactie achter