Soul Sunday Open Air bij Café Roothans

14 mei 2019 - 17:21

LEENDE - Zondag 19 mei presenteert café Roothans de Soul Sunday Open Air! Een middag en avond die volledig in het teken zal staan van de disco, soul en het 80’s genre. Op het programma staat de tribute band Sisters of Soul dat voorafgegaan wordt door een optreden van Eric Jaspers. De middag en avond wordt aan elkaar gedraaid door DJ Joost. Zoals ‘Open Air’ doet vermoeden is het optreden buiten en overdekt, aan het café gedeelte. Het programma begint om 16:00 en de toegang is gratis.

Sisters of Soul is de énige echte Ladies of Soul tribute band van Nederland! Sisters of Soul presenteert een frisse combinatie van bekende swingende soulklassiekers, eigentijdse hits, medleys en showelementen uit het originele Ladies of Soul repertoire. Ladies of Soul is de jaarlijks terugkerende succesformule van Nederland met een gevarieerd avondvullend programma waarin de meest lekkere Soul, Disco, Funk, Pop, Ballads, Hip-Hop, Latin en meer voorbij komen. De Sisters of Soul zullen zondag 19 mei met haar drie zangeressen, combo en blazerssectie menig persoon aan het dansen krijgen. Al benieuwd naar wat je kunt verwachten? Kijk dan alvast op www.sistersofsoul.nl, www.facebook.com/thesistersofsoul of www.instagram.com/thesistersofsoul.

Zanger Eric Jaspers gaat het optreden van de Sisters of Soul voor met een setje nummers uit het disco-tijdperk. Deze zanger uit Leende is alom bekend met zijn brede repertoire en vele muziekgenres. Naast eigen nummers brengt hij ook graag bekende, meest Nederlandstalige nummers van andere artiesten ten gehore. Onlangs stond Eric nog in Leende op de bühne bij Herremenie SgônFisjeNie. Ook bracht hij laatst nog een eigen single ‘Als Ik Droom’ uit.

Graag tot zondag 19 mei 16:00 bij café Roothans in Leende! Trek je dansschoenen aan en ga los op de meest swingende golden oldies.

 

Laat hier je reactie achter