Van Hoek Dakbedekkingen richt zich enkel op zakelijke markt

12 juni 2019 - 14:45

HEEZE - Vanaf heden zal Van Hoek Dakbedekkingen definitief stoppen met haar dienstverlening aan particuliere opdrachtgevers. Reeds 35 jaar is Van Hoek gevestigd in Heeze, en is dagelijks met een 12-tal kadermedewerkers en ruim 40 uitvoerende dakdekkers een behoorlijke speler in de Zuid-Nederlandse dakenbranche.

De dienstverlening aan haar particuliere relaties is echter niet meer te verenigen met de kern werkzaamheden van het bedrijf; het realiseren van platte daken en alle bijkomende zaken zoals permanente valbeveiliging, dakbestratingen en dakbegroeiing voor de zakelijke markt. “Door sterke groei van de afgelopen jaren is het bedrijf niet meer in staat om de particuliere markt te bedienen zoals zij van ons mogen verwachten”, aldus Bart van Hoek en Frank Janssen van Van Hoek Dakbedekkingen. Uiteraard zal Van Hoek eventuele garantieverplichtingen van reeds uitgevoerd werk in behandeling nemen. Maar voor alle andere werkzaamheden zoals nieuwbouw, renovatie en/of reparatie van uw daken, verwijst Van Hoek u graag door naar haar collega’s van Van Stiphout & Bakermans Dakbedekkingen, tevens gevestigd in Heeze.

De heren Van Stiphout en Bakermans hebben hun basisopleiding, en eerste werkervaringen op het dak, bij Van Hoek genoten, zijn sinds 2001 samen ondernemend en tegenwoordig zeker geen onbekende naam in de regio. Zij geven aan graag de dienstverlening in Heeze en omgeving uit te willen breiden. Van Hoek vertrouwt er op dat haar voormalige particuliere relaties ook bij Van Stiphout & Bakermans hun daken in vertrouwde handen kunnen geven. Neem eens een kijkje op de website www.stiphout-bakermans.nl om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Van Hoek bedankt haar, veelal trouwe, particuliere opdrachtgevers hartelijk voor gedane zaken in het verleden.

Wist u eigenlijk dat Van Hoek Dakbedekkingen werk biedt aan ca 50 medewerkers? En wist u ook dat zij altijd op zoek zijn naar talent op gebied van platte daken? Ook voor mensen zonder ervaring in de branche bieden zij een prima opleidingstraject. Wil jij een bijdrage leveren in een prettige werkomgeving? Bezoek onze website en informeer Van Hoek over jouw mogelijkheden! www.hoekdak.nl

Laat hier je reactie achter