Artiesten openen bouwseizoen Lambrekvrienden

11 juni 2019 - 08:45

HEEZE - De Lambrekvrienden hebben de bouwtent klaar en hebben duidelijk zin in het nieuwe bouwseizoen voor de Brabantsedag. Voor de Lambrekvrienden startte het bouwseizoen zaterdagavond spectaculair met diverse artiesten die optraden in 'de huiskamer' die voor deze gelegenheid speciaal was gemaakt in de bouwtent.

De aftrap werd gedaan met een geweldig optreden van De Stoopjes, bekend van Holland's Got Talent. Met hits als de Achtbaan en Bellen Blazen zetten zij zaterdagavond letterlijk de tent op z'n kop terwijl de Lambrekvrienden met velen de bellen bliezen. De sfeer zat er direct goed in waarna niemand minder dan Andy Marcelissen in de ton ging staan en zijn nieuwe buut ten gehore bracht. Tja, als wielrenner maak je heel wat mee en ook Andy wist de tent plat te krijgen van het lachen.

Oud lid van de Lambrekvrienden Robin Wijnen en initiatiefnemer van Hullemolniks had deze locatie uitgekozen om een videoclip op te nemen voor zijn lied ''Ik doe Hullemolniks'', een parodie op ''Laat de zon in je hart'' van René Schuurmans. Samen met zijn broer Aron was dit de kers op de taart van de avond. Sjaaltjes, hoedjes, bordjes en enthousiaste fans zorgden voor een uitgelaten sfeer en niets dan feest!

Aansluitend was het dj Daniël Smulders die de avond muzikaal omlijstte met foute hits, muziek van toen en van nu zodat iedereen een geweldige afsluiter had van een prachtig openingsfeestje op de bouwplaats. De voetjes gingen van de vloer en na deze start op zaterdagavond gaat het zeker weer een prachtig bouwseizoen worden voor de Lambrekvrienden. Volg De Lambrekvrienden ook op Facebook.

Laat hier je reactie achter