Wat wordt 't Gezelligste Clubke van Heez’ (video)

12 juni 2019 - 16:25

HEEZE - Na de verkiezing van de Gezelligste Mens van Heez’, gaan de Vrienden van Heeze deze zomer op zoek naar het Gezelligste Clubke van Heez’. Ken jij een vriendenkring, wandelgroep, kaartclub, sportteam, geanimeerd genootschap of behoor jij zelf tot zo’n groep waar de gemoedelijkheid, de hartelijkheid en het plezier vanaf straalt? Laat het de Vrienden van Heeze weten en misschien gaan jullie ervandoor met deze glimmende eretitel én bovendien een brute prijs! De  inschrijvingen blijven binnenstromen en wat is Heeze toch een gezellig dorp. De gezelligste mens van Heeze, Willy Haans roept iedereen op hun clubke aan te melden.

Na de lancering van het Middelpunt van Gezelligheid in Heeze, gesymboliseerd met een Gouden Putdeksel nabij de oprijlaan van Kasteel Heeze, ontstond het idee van de Gezelligste mens van Heez’. Een eretitel die in 2017 met recht niemand minder dan Willy Haans toekwam. En nu is het tijd voor een nieuw feestje dat Heeze op z’n kop gaat zetten: de verkiezing van het Gezelligste Clubke van Heez’. De Vrienden hebben al wat gescout en weten dat vele clubkes aanspraak zouden mogen maken op deze geweldige titel.

De uiteindelijke bekendmaking is op zaterdag 10 augustus bij Tapperij De Zwaan. Wil je meer weten over deze contest, neem dan een kijkje op de webiste van de Vrienden van Heeze.

Sponsoren Verkiezing Gezelligste Clubke van Heez’: Bumet, Slagerij Van Hooff, tableaux, Van de Vin Ramen & Kozijnen, Tapperij De Zwaan en Rabobank.

Bekijk ook:
- Deel 1 via deze link
- Deel 2 via deze link
- Deel 3 via deze link

Laat hier je reactie achter