Wings O & O, al 17 jaar in onze gemeente!

12 juni 2019 - 11:15

HEEZE - Wat is Wings? Een plek waar kinderen, jongeren tot ongeveer 25 jaar en hun omgeving terecht kunnen voor diverse vormen van begeleiding.

Wie is Wings?
Wings wordt geleid door Ria van den Enden, orthopedagoog/psychosociaal therapeut en remedial teacher. Ze heeft ruime opleiding en ervaring op het gebied van psychosociale therapie en onderwijs.

Wat heeft Wings te bieden?
Ria werkt op het terrein van levensvragen: bijvoorbeeld begeleiding bij rouw, verlies en trauma, puberteitsproblematiek, langdurig ziek zijn en opvoedingsvragen.
Moeders hebben bij Wings een speciale plek!
Kinderen en jongeren kunnen er terecht voor ondersteuning op leergebied, ook als ze dyslexie of dyscalculie hebben.
Wings is er ook voor kleinere onderwijsvragen: even vastlopen op gebied van rekenen of spelling, huiswerkbegeleiding of achterstand na langdurig ziek zijn, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Dus een ruim aanbod bij Wings?
Dat klopt!
De laatste twee jaar is het aanbod nog ruimer geworden: Ria werkt steeds meer met jonge mensen tussen 18 en ongeveer 25 jaar. Soms worden ze overvallen door levensvragen in onze maatschappij, die alsmaar ingewikkelder wordt.
Als lid van de NVPA biedt Ria de mogelijkheid kosten van de psychosociale therapie te declareren bij de zorgverzekeraar, mits mensen passend verzekerd zijn.
Ria is ook lid van KOM-ouderkindhulp, een groep hulpverleners uit onze gemeente, die intensief samenwerken om snel en gericht hulp te bieden aan kind, jongere en omgeving (www.KOM-ouderkindhulp.nl).

Waar is Wings?
Wings is te vinden in de mooie wijk “de Strohuls” en wel aan de Piet Smuldersstraat.

Nieuwsgierig?
Hier de contactgegevens van de praktijk:
Ria van den Enden, Wings O & O,
Piet Smuldersstraat 30,
5591 JD Heeze.
T: 040-2824119/06-12110051. E: info@wings-o-o.nl W: www.wings-o-o.nl
(een informatief gesprek is kosteloos)

Laat hier je reactie achter