Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Bouwplaats Schaversvelden open voor publiek

11 juni 2019 - 15:15

HEEZE - Janssen de Jong Bouw opent bouwplaats Schaversvelden in Heeze tijdens Dag van de Bouw Benieuwd hoe de bouw werkt?! Op zaterdag 15 juni stelt Janssen de Jong Bouw de bouwplaats van Schaversvelden open voor de Dag van de Bouw. Normaal is het voor bezoekers niet mogelijk om de bouwplaats te bezoeken, maar op zaterdag 15 juni zijn geïnteresseerden tussen 10:00 en 15:30 uur van harte welkom aan de Oudenmolen in Heeze.

De Dag van de Bouw stelt bezoekers in staat om te ervaren hoe het er in de bouw aan toe gaat. Middels een rondleiding op de bouwplaats gunnen we iedereen een unieke kijk achter de bouwhekken. Collega’s van Janssen de Jong Bouw zullen tijdens deze dag klaar staan om bezoekers te ontvangen, rond te leiden en vragen te beantwoorden over het project. Ook aan de kinderen wordt gedacht, er wordt gezorgd voor een springkussen en verse popcorn.

Nieuwbouw Schaversvelden In maart 2019 begon Janssen de Jong Bouw in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling met de bouw van de eerste 30 woningen in De Bulders. Het betreft plan Schaversvelden fase 1, bestaande uit 14 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Schaversvelden fase 2 betreft 10 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen.

Royale woningen met gunstig gelegen ruime kavels met zuid en zuidwest georiënteerde achtertuinen. Daarnaast worden alle woningen gasloos uitgevoerd. De mix tussen binnen- en buitenruimte is optimaal! De Dag van de Bouw Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwbedrijven hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 71.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.

Laat hier je reactie achter