Korting op consumpties in voorverkoop wagenbouwersfeest

10 juni 2019 - 18:00

HEEZE – Zaterdagavond 15 juni organiseert de Stichting Vrienden Wagenbouwers in samenwerking met café Thuys en Manders Catering het eerste Gouwe Ouwe Wagenbouwersfeest. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd voor dit gezellige feest waarmee je de wagenbouwers van de Brabantsedag ondersteunt. Die avond zal DJ Gijs achter de draaitafel staan en zal er een gezellig en muzikaal optreden zijn van Ein Prosit!

De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Speciaal voor deze avond zal er een voorverkoop zijn voor consumptiemunten zodat je zaterdag niet lang in de rij hoeft te staan om munten te kopen en tevens geniet je van een leuke korting. De voorverkoop is op donderdagavond 13 juni en op vrijdagavond 14 juni vanaf 20.00 uur bij café Thuys. Op de feestavond zelf bedraagt de consumptieprijs € 2,10. In de voorverkoop betaal je € 2,- en speciaal voor groepen die in de voorverkoop willen kopen geldt deze twee voorverkoopavonden een speciale aanbieding namelijk 100 consumptiemunten voor € 190,-

Kortom, de moeite waard om gebruik te maken van de voorverkoop aanstaande donderdag en vrijdag en uiteraard zien we je zaterdagavond bij café Thuys!

Laat hier je reactie achter