Perfect voorbereid op Marathon Eindhoven

12 juni 2019 - 13:00

HEEZE – Op 13 oktober vindt de Marathon Eindhoven plaats!  Om op 1 van de te lopen afstanden (5 of 10 km, halve marathon, marathon) perfect voorbereid aan de start te staan, zorgt trainer Frans Pasmans (8e in 2010 en 7e in 2011 op de Halve Marathon in Eindhoven) voor het optimale trainingsprogramma.

Met het programma wordt ingehaakt op je huidige niveau en ambitie, vervolgens word je specifiek voorbereid op de te lopen afstand. Hierbij zijn er tips over je tempo, loophouding, voeding, ademhaling en krachttraining.

Bij loopgroep Heeze-Leende kun je instappen als je 3 minuten aaneengesloten kunt joggen, als je langer dan een half uur kunt hardlopen aan een stevig tempo, maar ook als je je beste tijd op de 10 km of halve of hele marathon wil aanscherpen. De trainingssessies worden erop ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau en ambities toch groepsgewijs kan trainen. Naast de gezamelijke training is er (optioneel) begeleiding aan de hand van een trainingsschema op maat.

Interesse? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining. Aanmelden kan via de app: 06-43667099. Meer info vind je via deze link.

Laat hier je reactie achter