Prachtige theatershow 'This is Love' van 4LDC in Perron

17 juni 2019 - 13:30

HEEZE - Op zaterdag 15 juni organiseerde Dance Studio Geleijns 4LDC haar jaarlijkse theatershow in Dorpshuis 't Perron in Heeze. Dit was al weer de 5e show die Frank en Chantal Geleijns organiseerde, natuurlijk samen met alle dansers van hun dansschool. Het was een afwisselend spektakel met kidswing,  kidstreetdance, jeugd streetdance, promoves/videoclipdancing, breakdance, modern streetjazz en kidstreetdance special ( voor kinderen met een verstandelijke beperking). Twee drukbezochte shows met trotse ouders en familieleden die hun kinderen zagen stralen en dansen met veel energie.

"Al die blije gezichten  is uiteindelijk waar je dit allemaal voor doet" aldus Chantal Geleijns. "Dit geeft weer enorme energie voor het aankomende dansseizoen 2019-2020" vertelt Frank nog na genietend  van de show. Terugkijkend op deze show bedanken Frank en Chantal ook alle ouders en vrijwilligers voor het vertrouwen. Zonder ouders en vrijwilligers is er ook geen show.

Na de zomervakantie starten we ook weer met de nieuwe danslessen. Een proefles is altijd gratis. Voor informatie over danslessen: 0610401722 of info@dancestudiogeleijns.nl

Laat hier je reactie achter