Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Na gezelligste mens ook Gezelligste Clubke van Heez (video)

11 augustus 2019 - 11:50

HEEZE - Twee jaar geleden werd Willy Haans uitgeroepen tot gezelligste mens van Heez en zaterdagavond werd het gezelligste clubke van Heez bekend gemaakt bij Tapperij De Zwaan. Het idee is afkomstig van de Vrienden van Heeze die vooral de gezelligheid bij de Heezenaren naar boven willen brengen.

De afgelopen maanden hebben maar liefst 21 clubkes de strijd aangedurfd. Zij hebben zich ingeschreven voor deze uitverkiezing van gezelligste clubke van Heeze en zo kans te maken op maar liefst vijfhonderd euro vrij te besteden. Allereerst werd de sponsorprijs uitgereikt door Inge Maas. Een extra prijs die voor nog meer 'verkleving' moet zorgen bij de Heezenaren. Maar liefst 150 bitterballen die ter plaatse werden bereid gingen naar de handwerktafel.

Dit clubke was goed vertegenwoordigd bij de bekendmaking zaterdagavond en lieten de bitterballen goed smaken maar uiteraard werden deze Brabantse lekkernijen ook gedeeld met de anderen aanwezig. Hoe gezellig is dat!

Gezelligste mens van Heez, Willy Haans maakte daarna bekend dat Zes Kir Nix het gezelligste clubke van Heez is geworden. Drie leden van deze mannelijke vriendengroep namen de cheque in ontvangst en zij waren uitzinnig van vreugde. Het gewonnen geldbedrag gaat in ieder geval besteed worden aan een nieuwe frietpan voor de mannen want zonder snacks (en bier), lukt het gewoonweg niet.

Kortom, het was een gezellige bedoeling zaterdagavond met deze bekendmaking en de aansluitende kermis die tot diep in de nacht duurde. Wil je meer weten over de Vrienden Heeze, neem dan een kijkje op de website van dit clubke en volg ze op Facebook

 Foto's: HBL Fotografie

 

Laat hier je reactie achter